Saturday, 6 September 2014

it's been a year..

lagi 5 hari maka genaplah setahun blog ni berhabuk tak berupdate... reason: malas, busy, kurang berminat and line internet ya ampun sangatlah slow macam siput 'ngokngok'... sabau je lah.. plus laptop sendiri dah lama rosak dan skang duk tak malu pakai laptop orang wat macam arte sendiri... huhu... al-maklum masih belum mampu nak repair or beli baru, so kenalah tebalkan muka pakai laptop orang macam orang tak bersalah.

maka sekianlah repekan kenapa den tak update blog sekian lama..

seriusly, malas giler nak menulis skang sampai otak dah berkarat malas nak perah idea... mungkin taun depan pulak update blog.. atau paling senang delete aje blog merapu ni... akan difikirkan kemudian.. sekian..

roger n out...

No comments: