Tuesday, 3 September 2013

:do not enter:

sangat rimas bila unexpected person tiba-tiba muncul balik dalam hidup. macam gaban! kalau nak ungkit dan kenang balik cite dulu ala-ala drama korea tu. eeuuww... klise tahu! tak kuasa mak nak layan. rimas! rimas! rimas! someone please knock him down! ok, lupakan....

me: clean up the mess for today. enough is enough. moh kite teruskan hidup. untuk arini dah setel separuh bil-bil dan hutang tertunggak. tapi, aku belum study dan menghafal lagi untuk pre-exam malam ni!!! uwaaa!!! cikgu, maafkan saya sebab saya sangat bizi dengan urusan pindah-randah ni... sobs sobs...

No comments: