Tuesday, 22 January 2013

:invitation:

bukak emel, dapat invitation untuk "boutique opening" bulan February nanti. macam biasa, lokasi dekat KL. tengok senarai invitation guest, agak ramai juga fashionista. sangat berbesar hati dengan jemputan yang diterima, tapi sayang memang tak dapat nak menghadirkan diri. hanya mampu ucapkan tahniah pada puan owner dengan doa, semoga bisnes sukses-sukses selalu. 

ami: banyak betul event dekat KL bulan January yang tak dapat nak join sekali sebab masalah-masalah yang tak dapat dielakkan. Semoga dipermudahkan untuk bulan February dan seterusnya.. Amin~

2 comments:

Pembunuh Tanpa Bayang : said...

selalu terjadi,ada masa lapang kita kosong.masa sibuk kita adakalanya terlalu padat hingga kita tak punya masa untuk diri sendiri...kan.

Ami Manaf said...

ya, kadang-kadang begitu,,,
tapi kebiasaannya faktor penghalang aku cuma satu, kewangan...