Friday, 7 December 2012

:social networking:



on blog hanya untuk baca post-post orang je. kalau nak tulis post sendiri, takdenye. tak tahu nak merapu apa.

dan not really into facebook mode sekarang ni. setakat bukak je pastu abaikan.

most of the time habiskan masa dekat youtube je.

dan instead of up status dekat facebook, aku lebih selesa dekat twitter je.

dan mula berjinak-jinak dengan tumblr. dan most of the things dekat my tumblr are random.


ami: berapa banyak dan daaa.... sila abaikan tajuk. just a random bubbling... sekian...

2 comments:

Liyaa Mf said...

Lepak je kat mana2 social networking yang selesa. & prefer belog kut. Situ lagi ramai kawan best2 sebab belum kenal di dunia nyata. Yang dah kenal, mereka bukan tak best! Cumanya, biasa lah, manusia mudah jemu :P

Ami Manaf said...

same with me!