Thursday, 22 November 2012

:selamat hari lahir:


21112012
selamat hari lahir untuk diri sendiri.
secara rasminya berumur 27 tahun.
tua bangka sudah.
tapi Alhamdulillah sebab masih diberikan nyawa dan hayat dari Tuhan.
untuk langkah-langkah seterusnya, aku doakan untuk diri sendiri semoga dapat capai segala cita-cita. terutama yang lima tu. dengan izin Allah, insya-Allah...
terima kasih sangat-sangat pada yang wish banyak-banyak dekat muka-buku tu. tak ter-reply aku semua tu. besoklah baru check satu-satu. hari ni badan kurang sihat, jadi tak bernafsu mahu tengok pc lama-lama.
dan jauh nun di sudut hati aku, harap juga dia ucap selamat untuk aku walaupun aku tahu nan hadonya lah semua tu.
dan terima kasih untuk cik-puan-kimia for the cupcakes and sebab sudi teman aku pergi makan malam ni.
dan... tu je kot...
out...

3 comments:

Liyaa Mf said...

Sampai sini dan jeles dengan background page ni.

Ehem, happy belated birthday yang ke 27! Eh, lambatnya ucap. Hehehe :D

Liyaa Mf said...

Eh, betul ke tadi komen kat sini? Tak sure tadi kalau tertekan komen kat post laen. If so, sorry for that. Ralit sgt membaca :P

Ami Manaf said...

haha. background biasa2 je, setakat blogger amatur. blogger lain lagi gempak u...

anyway, thanx for the birthday wishes and thanx for following my blog..

:)