Friday, 16 December 2011

:basic information:

aku buka mukabuku dia lepas dia private mesej aku. mukabuku dia yang tak pernah aku approve sepanjang dia add aku sebagai kawan. sebabnya aku tak mahu dia intai semua perlakuan aku, kawan-kawan aku dan kemudian ngarok tak tentu pasal. macam budak-budak. rimas.

tiba-tiba aku ternampak satu benda. dalam hati, what the hell!!!

About ***** : aq mncari ssorg yg pnh aq tinggal kn 2 thun dlu.. aq kmbalie kalie nie bkan utk myakiti diri nya lagi tpi aq nk dy thu knpe aq buat smua 2 dlu.. klau diri nya mnerima aq lgi dlm hdup nya,aq akan bukti kn yg dy akan bhgia dgan dri ku.. ssaat pn aq akan pasti kn dy x kn kcwa dgan ku buat klie ke 2.. maaf kn diri ku buat sgala2 nya "a-m- z-h-i-i"

yang kat atas tu adalah apa yang dia tulis dekat mukabuku dia. aku copy-paste tanpa ubah apa-apa.. oh-my-gucci... sangat kebudak-budakan ok. nasib baik tang nama aku tu, dia tak tulis penuh-penuh. kalau tak, mana aku nak sorok muka? weh, aku bukan lagi budak sekolah menengah. yang suka duk tayang-tayang pasal cinta merata-rata. tak kisahlah pasal baru bercinta ke, putus cinta ke, nak sambung cinta ke... tolonglah...

..................................................

xoxo : kau ingat bila kau buat macam tu, aku nak terharulah? oh, please. not my style ok. dan untuk pengetahuan kau, aku yang dulu dah mati. dah takde... jadi, jangan harap apa-apa...

2 comments:

Virtual Writer said...

hahaaa... so very the kelakar...

ami manaf said...

@Virtual Writer :
kan..kan..kan.. sungguhla saya sgt malu dengan statement budak-budak mcm tu...