Thursday, 10 November 2011

:tunang:


pelik dengan orang zaman sekarang. bila bertunang, meriahnya dah sama macam nak kahwin dan bersanding. siap ada baju ala-ala wedding dress, pelamin, door gift dan jurukamera bagai. lepas tu siap ada gambar indoor dan outdoor. zaman sekarang memang nak kena macam tu ke? tak rasa membazir ke? bertunang je pun. 

x.o.x.o : aku tak jeles pun. dah agaknya mereka-mereka ni mampu. cuma aku rasa macam tak patut. time aku nanti pun aku planning nak buat kecil-kecilan je. cukupla mana yang patut ikut agama. takyahla nak ikut cakap orang atau ikut nafsu sangat.

bila dah buat besar-besaran, lepas tu merungut pulak takde duit bagaikan. tak rasa macam geram ke?
 
 

No comments: