Wednesday, 21 September 2011

:wordless wednesday #4 - koleksi:

.koleksi tahun ni. sebelah belakang, novel cinta koleksi tahun lepas. yang paling aku sayang, novel hlovate sebab dah banyak ubah mind-thinking aku. sangat-sangat berterima kasih. siapa yang rasa nak berubah, boleh cuba baca novel ni. tapi selebihnya bergantung pada Dia, Yang Esa.

2 comments:

mh. ali said...

Fuyoo..jeles tgk koleksi buku fixi tu.

haha.wa baru ade 4 buah.td baru rembat lg sebijik.

Hlovate tu member perempuan wa da wat koleksi, so wa pinjam kt dia jela...

hehe. sori, singgah utk blogwalking..

^ai-mie : 아이-미^ said...

thanx 4 blogwalking here though~ aku lgi jeles org yg da sebat semua 7-7 buku fixi & dah wat koleksi hlovate. hlovate dlm proses ntuk koleksi, so aku terpaksa tangguhkan dulu fixi... huhu~