Sunday, 7 August 2011

:it doesn't matter:

sebenarnya, it doesn't matter muzik ape sekalipun kau layan asalkan kau tak lupa tanggungjawab kau pada Tuhan dan agama. kalau kau kata kau layan dan support muzik melayu, indie melayu, rock melayu dan ape je melayu tapi tanggungjawab kau pada agama dan Tuhan entah ke mana, tak guna jugak. aku layan k-pop dengan lagu indon tapi aku akan pastikan tanggungjawab aku pada agama dan Tuhan terlaksana. ada apa-apa kesalahan disitu? korang macam mana?


No comments: