Saturday, 7 May 2011

:dia, sudah sah milik si dia:

^dia dan si dia : gambar lepas tunang dorang. cantikkan? biasalah, dia adalah seorang designer^

Nota kecil si gadis : hanyalah sebuah entry untuk mengucapkan selamat pengantin baru buat dia, incik ex-boyfie kerana sudah sah menjadi suami buat si dia... wah, sangat berbahagia buat kamu... tapi sorry la der tak dapet nak menghadirkan diri di majlis mu itu... cewah~ hehe... belum gajila der... ngah sengkek ni nak pi jalan jauh-jauh... aku hanya doakan kau dari jauh je k? tapi time wedd geng kite lagi sorang baru aku gi jumpe kau eh... wah3... ramainye yang dah nak kawen... bile la turn aku nih... wee~

2 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

lawa gambar tue..ex-bf ke?? bagusla still contact2 lagik

^ai-mie : 아이-미^ said...

@sol: lawa sebab org yg design gambar ni designer plus tuan empunya dalam gambar tu sendiri... :)