Wednesday, 6 April 2011

:stoking comel dan si tua:

^credit to uncle google^

tadi pagi masa kat pantry....

nueq : comel stoking ko mi... wane-wani... macam budak-budak...
aku : (tengok bawah)... oh, comelkan? 
nueq : suke ekh ko pkai stoking wane-wani cenggini?
aku : eleh, ko pun same jugakkan pkai stoking wane-wani?
nueq : eh tolong skit ea... mane ade!
aku : yelah tu...
nueq : tapikan... bila tengok bawah comel jer macam budak-budak...  tapi skali pandang atas, muke dah tua...
aku : siot jer mulot ko eh... yela-yela aku sedo aku dah tua...
nueq : eleh ko... nak touching-touching pulak... aku gurau jerk...
aku : eleh... ape barang touching-touching... tak macho ah...

ok... ok... aku sedar aku dah tua... umur pun dah pertengahan 20-an... tapi aku tak terasa pun ok... haha... small matter je dude... apa barang kan touching-touching ni... ada apa dengan umur... aku still comel lagi ok! (haha... statement budak perasan)

No comments: