Thursday, 7 April 2011

:solat is refreshing:

tiba-tiba tertengok ada video kat facebook sorang akak ni... nampak macam menarik... cubala bukak tengokkan... memang manarik pun.. pastu tetiba rasa macam nak kongsi dengan sume orang... mesti ada yang pernah tengok video ni kan? aku amek dari facebook Ustaz Zahazan Mohamed... mohon share ye ustaz...


tapi video ni mang ada betul pun. kalau kita solat, badan rasa macam segar je... thats why i don't like it when my 'best friend' is coming... you know what... selalu rasa macam nak marah orang... rasa macam rimas... tak selesa... entahla ekh...

tapi tu lah, aku ni jarang betul nak solat on time... mesti dah nak dekat ujung-ujung tu baru terhegeh-hegeh nak pi surau.. well, i guess i need to change about this thing... actually banyak benda nak kena ubah... slow slow... to me, fighting!

psstt : jom kita sama-sama perbaiki diri kita ke arah kebaikan... semoga kita sentiasa berada di bawah lindunganNya... Amin...

No comments: