Saturday, 30 April 2011

:migrain:

it's Saturday and i'm not working today. it's working weeks today, but still i'm not going coz i have a migrain. ahh... after quite a long time i guess. i hate migrain coz it makes my whole body damn so weak and i can't do anything because of it. just terperuk je dekat tilam. the saddest thing is, i can't even call my boss why i absent today cause i don't even have any credit on my phone plus no one ever call me either. maybe dorang ingat aku cuti coz tu hari mang ada apply cuti tapi dah cancel sebab tak jadi balik kampung.


dahla migrain teruk, ubat pulak takde. terpaksalah bertahan. last-last petang tu gagahkan jugak diri pergi kedai beli panadol. satu yang aku tak suka pasal migrain ni coz selagi aku tak telan apa-apa ubat, jangan haraplah sakit dia nak baik. kalau berhari-hari tak telan ubat, berhari-harilah dia sakit. konon tak nak bergantung sangat pada panadol and ubat-ubatan. you know kan dia punya efek pada badan macam mana? tapi terpaksa jugak mengalah...

bila la nak ada incik suami ek... at least ada jugak tempat bergantung... haha... ayat pathetic... k lah... no new entry today coz i can't think well. ada satu insiden today tapi nanti-nantila citer. mahu berehat... sisa-sisa migrain still berdenyut-denyut dekat kepala. salam malam minggu dan selamat bercuti buat semua...

No comments: