Sunday, 17 April 2011

:kenapa mesti aku terserempak dengan kau:

berjalan-jalan melihat awan bersama adik aku...cet! konon... padahal naek motor pi umah sorang akak ni sebab nak amek tangga nak betulkan tangki air... sangat-sangat berterima kasih pada pakwe adik aku sebab sudi nak tolong aku betulkan tangki air tu. muahaha... dasar seorang kakak yang pathetic sebab takde boypren sendiri nak mintak tolong~ lalalala....

tengah syok-syok aku merempit dengan adik aku ni kan, tetiba boleh pulak aku terserempak dengan seseorang yang memang aku taknak jumpa. damn! aku benci tengok dia. and the most damn thing is boleh pulak aku senyum dekat dia. damn! i hate myself for doing that!


kalau korang lah kan, apa perasaan korang kalau korang terserempak dengan ex-boy korang yang pernah lukakan hati korang? maaf, lepas apa yang dah dia buat dekat aku, aku rasa aku benci sangat dengan dia. bila aku teringat dekat dia aku rasa macam jijik. bukan jijik yang bukan-bukan. just i hate myself for falling in love with him... menyesal? dah tak guna pun. anyway, aku belajar dari pengalaman. takkan lagi pernah percayakan lelaki. still, i wanna fall in love again but this time biarlah dengan orang yang betul. bukan dengan seorang lelaki yang hanya pandai menduakan dan bermain dengan kata-kata.

so, biarlah orang nak cakap aku memilih ke ape ke. korang tak tahu apa yang pernah aku lalui so, senanglah korang nak berkata-kata. kalau korang berada di tempat aku, rasanya mesti korang akan buat benda yang sama dengan aku.

to be honest, sebab dialah aku sedikit fobia dengan lelaki. pengalaman dua tahun yang menyakitkan. dimaki, dihina, dilemparkan dengan ayat-ayat kesat. damn! siyes aku fobia. and should i say aku lebih suka menjarakkan diri dengan lelaki sekarang ni? kalau atas dasar kawan, then fine aku boleh terima. tapi bila seorang lelaki tu cuba untuk lebih rapat dengan aku, slow-slow aku akan menjarakkan diri dengan dia tanpa memberitahu sebarang alasan. tak tahu kenapa aku jadi benci. damn! what happen to me? aku sangat harap aku takkan berakhir dengan membenci lelaki yang aku suka sekarang ni, budak LC merah~ apakah?

uwaa~ rasa macam today is a nightmare... lepas jumpa dia terus je kepala otak ni automatik flash back pengalaman dulu-dulu... benci!!! shiro!!! mahu melelapkan mata dan berharap mimpi ngeri ini akan berakhir setelah bangun nanti...

2 comments:

Cik Aish said...

kalau cik aish yang terserempak dgn ex..first, kalau dia tegur, kt pun tgur balik..pastu klu dia tanya apa buat skng, kt reka2 cter yg kt dah success keje, tgh in rship dgn someone yg very the better..haa kasi dia berasap..haha

^ai-mie : 아이-미^ said...

wee~ dah pernah jugak buat cenggitu tapi kantoi... bile pk2 mcm pathetic lak so, biar jelah dia tau the real kite.. but, still kena tunjuk kat dia yg even without him or other man, kite still happy~