Thursday, 28 April 2011

:CN Blue Special Limited Edition:

01. 직감
02. LOVE GIRL
03. 상상 (Imagine)
04. I don’t know why
05. 사랑은 비를 타고
06. Lie
07. one time
08. Just Please
09. Wanna Be Like U
10. Ready N Go
11. 고마워요
12. One of a kind (Bonus Track)

woot! woot! yippie! my album finally arrived safely from Korea. sangat-sangat happy. walaupun, kadang-kadang rasa macam entah apa-apa je sebab sanggup membazirkan duit ratus-ratus beli benda alah ni, tapi bila dah ada depan mata rasa macam berbaloi jerk... apakah? giler...

anyway, aku bukan kipas-susah-mati CN Blue sangat pun... tapi dah bile incik dan mak incik syaiton dok asyik hasut jer suh beli, terpengaruh jugak akhirnya... woot! woot!

A little review from this album. Kat dalam album ni ada sekeping disk dengan memuatkan 12 track lagu. Most of the song memang besh. Yang dua lagu yang tengah meletop skang ni of coz la kan... Intuition dengan Love Girls... yang lain pun still best jugak. Tabik spring dekat Yonghwa and the geng coz most of the song ada dorang yang compose. And kat dalam also ada photobook dorang. Sweet~ giler kejap tengok pakwe-pakwe CN Blue yang ensem... kejap je la~

sila layan gambar... gambar di ambil guna enpon cabuk gue ja... sori kalau tak lawa... apakah?

 ^cover depan... plastik pun belum bukak lagi^

^front cover^
 
^back cover^
 
^the disk^
 
^inside : disk and photobook^
 
^photobook : the making of 'intuition' MV^
 
^photobook : the making of 'love girls' MV^
 
psstt : Jonghyun sangat cute dengan lesung pipit... pengsan kejap...

5 comments:

falia shazana said...

wah bez nya beli album dorang... camne beli tu???? best nye!!!! *KAGUM* :)

falia shazana said...

wah bez nya beli album dorang... camne beli tu???? best nye!!!! *KAGUM* :)

^ai-mie : 아이-미^ said...

ooo.. beli album ni thru facebook... xtaw skang still ada @ tak coz album ni limit 30 000 copy jer... :)

Afiqah said...

Eiih, nak jugak >.<

^ai-mie : 아이-미^ said...

@afiqah : wee~ nak jugak ea... camno nak bg tu eh... :)