Wednesday, 27 April 2011

:apa patut aku panggil benda alah ni:


aku tak tahulah nak panggil benda alah ni amende... tapi geram tahap menyampah gile babun sebab tiap-tiap hari ade je emel benda alah ni... menang lottery kepale hangguk ko! hanya orang bodoh je kot yang percaya benda alah cenggini. dah block sender pun still ade lagi yang masuk... tiap-tiap hari guna nama yang berlainan... aish... manusia... manusia... tak faham aku...

8 comments:

sizuka[Izzati] said...

mungkin dia ada penyakit spam-addict.byk gak dpt msg2 cmni.tp ble bkk emel bt xlyn je.lps tuh baling msuk trash trus.padan muko.

^ai-mie : 아이-미^ said...

haha... tulah kojo den sehari-hari... block sender then delete masuk trash...

adan said...

jalan terbaek.. tukar email..

^ai-mie : 아이-미^ said...

@adan : huhu.. i wish... tapi ni emel company... xley tuka sesuka hati plus i have to use two emel in one mic. outlook though... :(

Shamsuddin Amin said...

ntah... ak pon slalu juga dapt...
buka2 mail bnyk je inbox...
igtkan bende penting ke ape...
last2 bende alah ni... huhu

Santan berlada : member KL ku yg terlampau...

^ai-mie : 아이-미^ said...

@SB : kan3... xtau la den nak wat camno laie dah...

HonEyBuNNy said...

betul tu...

tension kan...

menyemak emel ja...xlarat nak delete...

^ai-mie : 아이-미^ said...

@hunnybunny : sangat2 setuju...