Wednesday, 13 April 2011

:aku jumpa dia:

 ^credit to uncle google^

woot! woot! sangat gembira hari ni. balik kerja tadi aku terserempak dengan dia. terima kasih ya Allah sebab makbulkan doa aku. tak sia-sia aku berdoa tiap-tiap hari semoga dipertemukan dengan dia. tak sia-sia aku sabar menanti untuk berjumpa dengan dia...

rasanya last skali kitorang jumpa ada la dalam lebih kurang sebulan lebih yang lepas. masa tu dia kat sebelah aku je tapi aku wat bodo... saje nak tengok dia macam mana. since then, dah tak jumpa-jumpa dah. aku ingatkan dia dah lupa kat aku. tapi bila nampak dia hari ni, rasa macam lega sangat. tengok pandangan dia and senyuman dia, aku tahu dia masih ingat kat aku.

tapi hari ni dia lain skit sebab dia pakai spek... aku almost tak perasan dia tapi bila tengok dia asyik pandang-pandang je, sah la tu... suka tengok muka bersih dia... sweet sangat... ok, taknak lebih-lebih... kitorang kenal pun setakat berbalas senyuman je. aku tak pernah tahu nama dia dan dia pun tak pernah tahu nama aku. ok, aku admit aku suka dia tapi dia? hanya dia dengan Allah SWT je yang tahu. aku pun tak pernah mengharapkan pape... kira ok la tu...

psstt : well, just nak bagitaw aku gembira je jumpa dia...dugun... dugun... :)

No comments: