Thursday, 17 March 2011

.lovely baby.

my life skarang... quite ok... tenang... happy... lucky...

finally, after quite a long time, aku mampu untuk membeli sebuah lappy. sangat-sangat gembira. dah lame aku menunggu, after my first lappy dulu dah rosak... uhuk3... still the same brand, but i like it. thanks to my lovely frenz coz telah berusaha mencari lappy aku ni dengan harga terendah di pasaran. kalau kat kedai biasa memang takkan dapat punya. plus, all the free accesories. hui, tokey kedai manela yang sanggup bagi kan?

my brand new lappy ^ASUS A42J^

and one more other thing is aku baru je tukar from broadband Celcom tu modem P1 W1MAX... ngeh3... maka dengan itu, makin syok jerla aku melayan internet. kalau nak dibandingkan dengan broadband celcom aku tu yang lembap macam siput sedut. suka3! lepas ni syok jela aku melayan blog... takdela nak upload satu gambar pun makan masa sampai setengah jam. yuhuu....

my new modem... line internet full bar gitu... :)

ok2... tapi aku ni ade satu ke kelemahan yang susah giler nak handle. kalau bab berblog ni mang sangat-sangat bergantung pada mood. kalau ade mood, rajin jerla tangan ni nak menaip. cuba kalau takde mood... konpem bersawang jerla blog aku nih... ish3... 

hehe... well... we'll see, hows things gonna work for me...:)

No comments: