Friday, 18 March 2011

.i'm a noona.

 ^g-dragon, a younger namja with sandara park, a noona^

story about yesterday... on my way back from work, tetiba ada kete myv hon aku. tersentak aku kat atas motor tu. baru je nak tunjuk muka marah, bile pandang rupa-rupanya mamat yang aku kenal. siap jerit panggil nama aku lagi tuh. aku pun bagila senyuman skit kan. mamat tu suh aku bawak slow-slow. ko giler ke hape nak suh aku bawak slow kat tengah-tengah jalan tuh. elak kena hon jerk ngan transport lain. malas nak layan sangat, aku blah je terus.

he's handsome... he's younger... he's a good guy...

the weird thing is, aku dah lama tak jumpa mamat ni. he is a friend of my friend. i wonder how he still remember my name after quite a long time. and how he recognized me on that motorcycle? thats my new bike though. tak ramai yang tahu aku beli motor baru. weird... but its fun.

i wonder why my life always getting stuck with younger namja. even my ex-boyfren is younger than me. but it's all in the pass... ahhh... don't want to remember 'bout that...

2 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

sape mamat tue...chewah.nyanyi lagu nonna is pretty..haha

^ai-mie : 아이-미^ said...

hehe..sol x kenal ea g-dragon? leader group BigBang? lagu noona is pretty? sape nyanyi?