Thursday, 24 March 2011

.the happy thing's ~ family.

kepenatan... just came back to the office after meeting the client. quite tension cause got a lot of work to be finish. but then, i received a good news today! yeay! mau menari kegembiraan ala-ala super junior gitu. haha.

^credit to uncle google^

what's the good news? MY MOM AND MY DAD IS COMING TO JOHOR BAHRU TODAY!!! so so so happy... yippiii... dah lama rasanya tak jumpa dorang. dah lama tak balik kampung. dah lama tak call. rindu...

so hari ni kena balik awal. kena kemas rumah untuk menyambut kedatangan kedua orang tua tercinta. tapi, balik awal? macam tak boleh jerk... kerja banyak tuh... huhu.. dah la rumah bersepah macam tongkang pecah. dasar anak dara pemalas. uhuks... biasala... i kan orang bujang... cet!

ni nak citer skit. dulu kan masa zaman kanak-kanak tak reti nak fikir betul sangatkan, aku salu cakap kawan lagi penting dari family. papehal mesti nak ngan kawan dulu. konon kawan boleh lebey memberikan kebahagiaan kat kiter la. tapi bila dah lama-lama membesar, dah mula boleh fikir, dah merasa dan menengok macam mana kawan-kawan layan kita, baru kita sedar rupa-rupany family tu lagi penting. macam mana buruk pun kita, macam mana teruknya kita, macam mana jatuhnya kita, family tetap setia disisi. tak macam kawan, time happy, happyla. time kite sedey, kadang-kadang ada kawan yang gelakkan kite. ye dok? anyway, aku sangat bersyukur masih punya kawan-kawan macam sekarang.

psstt : 'saya masih sayangkan semua kawan-kawan saya, tapi saya lebih sayangkan keluarga saya...'

No comments: